Jag ska flytta!

2017-06-29 | 17:36:00 - K O M M E N T A R E R: 9

I Augusti lämnar jag lilla borran och flyttar till Stockholm! Allt hände ganska snabbt men det känns väldigt bra, ser fram emot att inreda min lilla lägenhet och prova att bo själv, men samtidigt känner många i och utanför Stockholm så det känns extra skönt. På måndag åker vi iväg igen och sen kommer jag knappt vara hemma på typ fem veckor, och när jag kommer hem är det typ en vecka kvar tills jag flyttar. Men jag tror allt kommer bli super!

27 Juni

2017-06-27 | 22:41:22 - K O M M E N T A R E R: 3

Idag åkte vi till varberg över dagen, först gick vi runt lite i staden och visade lite för våra sysslingar som aldrig varit där, vi köpte glass, shoppade och sen lämnade vi av min syster i hennes lägenhet. Varit en väldigt bra dag med såå fint väder!

Tropical vibes

2017-06-26 | 22:09:05 - K O M M E N T A R E R: 0

Bilder fr min pinterest
 
Just nu vill jag bara ha sol och värme!!! Om några veckor blir det spanien, först hyr vi en lägenhet utanför Barcelona och sen blir de Valencia, och i Valencia är det en ungdomskongress, vilket betyder att massa vänner kommer va där! Idag tog jag tåget hem från Örebro och igår var vi på kalas hos min pojkväns släkting utanför Stockholm. Så nu är jag hemma i några dar för vi har besök av våra släktingar från norge och sen om en vecka drar vi iväg igen. Min syster kom hem från LA igår (!!) så fick äntligen träffa henne idag, men jag är iaf riktigt taggish på denna sommaren